Route 66

Her finder du vores brede udvalg af tøj med motiver, der hylder den legendariske landevej U.S. Route 66. Her finder du T-shirts, tanktoppe, trøjer og mere med de mest klassiske Route 66-print.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Tøj med amerikansk rute 66

I vores butik kan du finde et bredt udvalg af tøj med motiver, der hylder den klassiske amerikanske landevej U.S. Rute 66. Motorvejen, også kendt som Will Rogers Highway, var en af ​​de oprindelige motorveje i USAs motorvejssystem. Vejen blev bygget langs gamle kørebaner og blev officielt åbnet som en landevej i 1926.

Rute 66 løb oprindeligt mellem Chicago, Illinois og Santa Monica lige uden for Los Angeles og dækkede i alt 3.940 km vej.

Rute 66 er ikke kun en landevej, men dens logo er blevet et stærkt symbol for USA og er frem for alt meget populært i motorcykel cirkler. Det er derfor ikke ualmindeligt, at Route 66-emblemet og motorcykler ses portrætteret side om side på både tøj og malerier.

I dag er Route 66 et populært udflugtsmål, og mange vælger at have en motorcykel for at komme langs vejen.

Roadtrip langs Roue 66.

I dag er Route 66 et populært udflugtsmål, og flere virksomheder tilbyder ture langs den næsten 4.000 kilometer lange vej. Det er ikke helt ualmindeligt, at disse ture finder sted via motorcykel, og du skal derefter køre gennem smuk unik natur såvel som store og små byer.

Her kan du både nyde livet og bare føle freden ved at glide langs en evig lige vej eller historien, der tager al den utrolige historie, som vejen byder på. Vejen var for eksempel en af ​​hovedveje, da folk flyttede vest i 1930'erne. En alvorlig tørke, der derefter blev mødt af kraftige vinde, skabte reduceret landbrug og store sandstorme. Folk flygtede derefter vest, og krisen blev kendt som Dust Bowl.

T-shirts og andet tøj med Route 66.

T-shirten er det mest almindelige tøj, når det kommer til merchandise. Det er derfor indlysende, at vi i vores sortiment af varer med Route 66-print har en bred vifte af bare T-shirts. Men det er lykkedes os at kombinere dette med også at kunne tilbyde Route 66-logoet på tanktoppe, hættetrøjer, baseballtrøjer og mere.

Mange af tøjet har det klassiske Route 66-logo trykt på brystet. Der er begge slidte vintage-lignende logoer eller helt uberørte versioner af logoet.

Da Route 66 er så stærkt forbundet med motorcykelkulturen, er det indlysende for os også at tilbyde trykning med kombinationen af ​​motorcykler og Route 66.

Produkter

Butik

Information