Rolige t-shirts med print

Rolige t-shirts med print er tilgængelige nedenfor. Vi har kun de mest populære t-shirts her, og hvis du vil have noget mere specifikt, søg bare vores underkategorier i menuen.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 8
Side 1 af 8

T-shirts med print, sjove t-shirts siden 2003.

Vi her på Dåsen er udskrevet skjorter siden 2003 og er blandt de virksomheder i denne kategori, der eksisterede på internettet i Sverige ved at trykke på sjove t-shirts. Hvor vi har trykt sjove og aggressive t-shirts med print. Alt for at det er sjovt. Du som kunde skal være i stand til at give andre mennesker et grin eller forklare det ene og det andet, hvordan du synes, det burde være. Så måske er du enig i noget af det pres, vi har på Dunken at bære det.
Kvaliteten på de sjove skjorter, vi udskriver.

Disse sjove skjorter til rådighed i denne kategori er for det meste Fruit of the Loom trøjer, men også nogle merch-t-shirts. Det kan ikke fortælle meget om kvaliteten af ​​skjorten, men det er en 'standard T-shirt, vi bruger, og har gjort det siden den er blevet genoptrykt samtidig har vi ikke at hæve prisen på mange af vores konkurrenter nivårer. Vi vil have dig til at købe en god skjorte til en meget god pris. Du ved sikkert, at vi har rigtig hurtig levering :).
Det tryk, vi bruger på skjorterne.

Vi udskriver de fleste af disse skjorter som du ser over os alle, hvilket betyder, at vi kan sørge for, at det er af rigtig god kvalitet. Som for tekst prints bruger vi en slags film, som du normalt bruger til at arbejde, men fungerer lige godt på T-shirts. Det, vi forsøger at gøre, er at skubbe det, så det næsten går ind i stoffet, og det vil være rigtig langt og godt.
Trykket på bagsiden?

Leder du efter en kølig t-shirt med print på ryggen i stedet, eller omvendt, kan vi normalt ordne det så skriv det når du afgiver din ordre, vil vi lægge pres hvor du ønsker det. Bestil dine cool t-shirts med udskrifter her i dag.

Produkter

Butik

Information