Svensk humor, roliga tryck på Svenska.

Her finder du alle vores sjove T-shirts.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 8
Side 1 af 8

Sjove trykte t-shirts.

Her har vi samlet alle vores T-shirts med sjove prints. Det kan være alt fra bare tekstudskrifter med sjove og sjove prints eller T-shirts med billeder og tekst. Hvad du finder her, er i det mindste i humørstemning.

Vi har solgt sjove skjorter i lang tid og arbejder stadig på det. Det mest sjove der er at se humoren, og at folk synes det er sjovt. Det kan være alt fra at chatte med en arbejdskollega til at være en pårørende, at et bestemt pres passer meget godt ind. Vi prøver altid at finde nogle personligheder i hvert tryk. Det kan være alt fra en person, der elsker taco til en erklæring. Valgene er helt gratis, og du kan vælge nøjagtigt, hvad der passer dig selv. Alle har ikke den samme humor, og det er godt der, så ikke alle kører på den samme vittighed hver dag.

Våg at spytte med dig selv og have det sjovt hver dag. Vi lover, at du køber T-shirts med sjove prints, og at du vil se smilende mennesker, uanset hvor du er. Du kan ikke undgå at læse, hvad der er på dit bryst på en T-shirt.

Produkter

Butik

Information