Jultröjor Herr och Dam

Leder du efter en hyggelig og hyggelig jersey? Her har vi samlet alle vores tøj med inspiration fra julen.

Juletrøjer, juletrøje og sweatshirts med julemotiv.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Juletrøjer! Her finder du din favorit.

Vi har en masse julesweatere her, og vi håber, at du finder din favorit. Når du har fundet din skjorte, vil den sandsynligvis være en favorit i mange år fremover. Hvis du vil være lidt ekstra irriterende, hvorfor så ikke tage det på et par måneder før og vise, at du virkelig elsker jul.

Vi har mange forskellige motiver og har alt fra grimme julesweatere til flotte gyngende julesweatere, men de har alle samme tema, nemlig jul.

Max jul

Hvis du vil skabe den absolut maksimale julefølelse, anbefaler vi på det kraftigste, at du får en dejlig julesweater. At have et specielt tema -beklædningsgenstand til juleaften er en tradition, der er værdsat af både unge og gamle.

Med et julemotiv forstærker du den varme julefølelse både i dig selv og til alle mennesker omkring dig.

Her har vi samlet en flok forskellige af vores julesweatere med print, motiver og designs, der er inspireret af julen.

Her finder du alt fra juleshirts, strikkede julesweatere og sweatshirts med julemotiver.

En stilfuld julesweater giver dig også en meget hyggelig, afslappet og varm stil, der gør sig selv så perfekt til julefester.

Strikket julesweater - en tradition

Strikkede trøjer er fra begyndelsen hovedsageligt en funktionel beklædningsgenstand, der isolerer og holder varmen på en effektiv måde. Et eksempel på en klassisk strikket sweater, hvis vigtigste egenskab er at holde varmen, er den klassiske norske Lusek -cardigan, hvis strikkede uldstof og klassiske mønstre stadig kan betragtes som en af ​​forløberne til nutidens klassiske julesweatere. For eksempel sad Lars Lerin i en lusekofte, da han fungerede som julevært på SVT juleaften 2020 og den strikkede cardigan med sit mønster giver virkelig et hyggeligt varmt og vinterligt look, der passer så godt til jul.

Men i moderne tid er mønsteret i strikning ikke kun blevet de klassiske stjerner og snefnug. I dag fås de strikkede julesweatere i masser af mønstre og ikke alt for sjældent i rent humoristiske slags. Men julesweateren er blevet en klassisk julebeklædning, hvor vi erstatter den strenge jakkesæt og skjorte med den mere afslappede, varme og hyggelige striktrøje. Med en humoristisk finesse!

Julesweateren er en tradition, der er kommet for at blive.

Grim og sjov julesweater

Julesweaterne er strikket med forskellige mønstre og var oprindeligt fyldt med snefnug, stjerner og klassisk lusestrik som fra den klassiske norske lusekofte. Men med tiden er det blevet mere personlige og humoristiske julesweatere, hvor det startede med et par parren, til nu er der julesweatere fra Star Wars, blinkende julesweatere til rene hardrock -julesweatere. Nu handler det ikke længere kun om at have en tradition for altid at have den samme hyggelige, varme og vinterlige julesweater på, men nu er det en konkurrence om, hvem der kan finde den grimmeste og sjoveste julesweater.

Mønstrene i strikningen kommer hele tiden i nye årgange, og du behøver ikke være bange for, at julesweateren bliver for grim. Der er altid nogen, der har fundet en endnu grimmere julesweater. Men det er de lige så hyggelige til!

Juletrøjer til både mænd og kvinder

Vi forsøger konstant at jagte nye produkter, så vi kan tilbyde et interessant sortiment for alle. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde en række julesweatere til både kvinder og mænd. Her finder du alt fra klassiske strikkede julesweatere til julesweatere med mere humoristiske mønstre i strikketøjet.

Her er noget for enhver smag.

Produkter

Butik

Information