Skull tøj

Här har vi listat våra döskallekläder och snygga kläder inom rock-modet.

Vis filtre

Per side:

Sweatshirts med kranium, t-shirts og hættetrøjer

Skull beklædning med seje kranietryk findes her i denne kategori. Du kan vælge at have dine kranietryk på hættetrøjer, t-shirts eller linned. Valgmulighederne er ganske mange, men alle udskrifter er tilgængelige på både kvinder og herretøj, så du vælger kun det i rullelisten, som du ser på den udskrevne side.

Så afhænger det bare af, hvad cool skullprint du ønsker. Som du kan se, har vi alt fra store kranietryk til lidt mindre diskret. Eller bedre kranietryk til de virkelig coole prints. Valget er dit, og jeg håber du nyder vores kranietryk. I hvilket tilfælde finder du helt sikkert din kraniumsgenser her.

Kranier på trøjer.

Ofte når det drejer sig om lidt mere metal- eller hardcore-trøjer, smyger kranierne sig normalt i tryk. Der er ofte en masse død og symboler forbundet med dette, men i de senere år er det også begyndt at krybe ind i meget sjovere former for kranier eller mere i moderetningen. Men det er stadig kranierne, der giver det lidt ekstra.

Der er sandsynligvis intet så mærkeligt, men stadig fascinerende som en kraniet fra en mand, der kan tegnes og gøre som du vil. Der er begge grimme kranier og slags, der kan bruges mere på børns trøjer, men kranier skal være.

Bør være her hos os.

Selvfølgelig finder du alle forskellige varianter her hos os, da vi altid søger at få den nyeste rockemode, men også hvad der ikke er bundet til et band. Det er ikke altid en, der vil have båndtrøjer, og derefter kommer kranier, krager eller li'man ofte ind i billedet. En neutral skjorte, men stadig mindst lige så flot og sej som de andre bandtrøjer. Her i denne kategori finder du både band skjorter og almindelige kraniumsgensere, da vi prøvede at vælge de fleste nederdele med kranier her til dig.

Leder du efter kraniet-skjorter, t-shirts og hættetrøjer og lignende produkter. Alt hvad vi har på Oddsailor.dk er i hård rock-mode, rock-udsmykning og lignende.
Du finder masser af tøj, der har deres helt egen seje stil kun her på Oddsailor.dk.
I menuen øverst til venstre finder du flere seje produkter.

Produkter

Butik

Information