Bælter

Her har du alle vores stilfulde bælter og bæltespænder.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Vores stilfulde mænd og kvinder bælter.

Bælterne skal være både praktiske og stilfulde, men måske endda diskret. Der er mange forskellige varianter og funktioner, der passer til forskellige lejligheder.

Måske er det mest almindelige bælte et såkaldt jeansbælte. Det bælte er et lidt bredere bælte specielt til mænd, der skal passe til at holde jeans på plads. Hvorfor det er lidt bredere er, fordi det skal være både behageligt og at det skal passe i de løkker, der er på jeans. Den absolut bedste kvalitet af disse bælter er, når den er i ægte læder, da det ikke rive på samme måde som et kunstigt læder gør.

Kunstlæder har desværre nogle dårlige egenskaber, når det kommer til at bære, da det i varme og kulde og brug ikke holder op med det, mens et læderbælte er lavet til at klare disse forhold.

Så læderimitation anbefales ikke, men der er andre muligheder, hvis du ikke vil have et læderrem. Der er såkaldte stofbælter eller lærredsbælter, der holder på en helt anden måde. Da disse er tråde, der er sammenflettet, har dette en lignende holdbarhed som et læderrem.

Disse lærredstænger har normalt en knaplukning som en rem, hvilket betyder, at den låser bæltet ved at klemme det og ikke bruger huller, som et almindeligt læderbælte gør.

Om bæltespænde.

Nogle bælter sælges uden spænde og dette giver dig mulighed for at vælge præcis hvilket spænde du vil have til dit bælte. Du kan have flere spænder, men kun et bælte og skifte, når det passer dig.

Nittebælter og trykte bælter i læder online.

Læderremmen, nittebælter og trykte bælter har mange kombinationer af bælter og alle har deres charme. Vi har samlet et lille udvalg af kølige bælter her for kun at kunne tilbyde dig det bedste. Vi har nogle trykte bæltebånd, der er frygtelig stilfulde, og at vi har bælter, der er lidt mere klassiske som vores Jack Daniels bælte. Så har vi også rigtig kølige nittebælter, der begge har faste nitter, men også en lidt køligere form, som du ikke finder andre steder.

Leder du efter Nitbelt og trykte bælter i læder online og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er inden for hårdrock mode, rock dekoration og lignende.
Du vil finde masser af tøj, der kun har deres helt smukke stil på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre finder du flere kølige produkter.

Produkter

Butik

Information