Flexfit caps

Flexfit-hætten er en omfattende hætte, der ikke kan ændres. I stedet for har hætten et strækbart elastisk bånd omkring hele hovedet, hvilket får hætten til at forme efter dit hoved. Flexfit-hætten er glat, da den sidder fast på dit hoved.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Flexfit-kepsens framfart i verdenen.

Flexfit-kepsarna er en modernare version af den klassiske baseballkepsen og som har kommit til at blive mere mere almindelig under det nye årtiondet. Det der får Flexfit-kepsarna til at sticka ud, er det, der trækker hele hovedet rundt, alltså ingen åbning for justering af storleken. Istället har kepsarna og töjbar resår på insidan som ser på kepsens størrelse anpassas efter din skallform.

Dette brugar er også kombineret med Flexfit-kepsarnas øvrige tyg er noget töjbart hvad der ser på hele kepsens pasform regler efter dit hoved. Mænd for at ikke kepsen skal sidde for at gå til eller for håret, så de ikke er eksklusive bare Flexfit-kepsar findes i flere forskellige storleksintervaller.

Därför är Flexfit-kepsen højre for dig som vill ha en heltäckande keps med perfekt passform og en skön tajt stil rundt dit huvud.

Produkter

Butik

Information