Skæg smykker

Vores hele udvalg af skæg smykker.

For at udsmykke skægget er fundet af vikingerne, piraterne og faktisk af de gamle egyptere. Smykkerne kan skrues både på skæget og i håret og derefter låses med et gummibånd.

Per side:

Vores skæg smykker.

Her finder du alle vores skæg perler, hårperler og andet skæg smykker. Beard smykker er en gammel tradition fundet i mange forskellige kulturer i henhold til historiebøgerne. Skægget blev prydet med vikingerne, piraterne og egypterne for blot at nævne nogle få.

Mange af vores skæg smykker er taget fra den norske mytologi med symboler og mønstre, der betød meget for vikingerne, der boede her i Skandinavien.

Skæg smykker med ulve.

Her finder du vores skæg perler med form af ulvhoved, hvor skægsparet trænges gennem ulvens hals, så skæget kommer så ud af ulvens mund. Skægsparet med ulvhoved fås i både sølv og bronze.
Ulven er et stærkt symbol i nord og ses i mange øjne som nattens rovdyr, som forfølger og jagter os, men ulven er også et symbol på frygtløse krigere, stærkt lederskab og forsvaret af uskyldige.

Beard smykker Mjølnir.

Thor's hammer eller Mjolnir som hammeren er faktisk den hammer, der blev brugt af Asagud Tor ifølge Asatron. Hammeren er blevet et meget stærkt symbol på asatron og kan nok betragtes som et vigtigt symbol på religion som et korset for kristendommen. Hammeren blev smedet af dværgerne Sindre og Brokk.

Med os finder du skæg smykker med en torso hammer, der stikker ud fra skægets runde form.
Hvordan man får skæget i perlen.

Produkter

Butik

Information