Vanter

Her finder du mangler alle steder. Både når du kører såvel som varme smukke vinternætter.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Dejlige fingertips til både kvinder og mænd.

Vi har hovedsagelig finger tips her hos os. Området er i øjeblikket lidt fattigt, men vi arbejder på at få mange flotte fingertips og vanter for den sags skyld.

De smukke fingerspidser er, at du kun har et lag over dine hænder, men du kan bevæge dig som sædvanligt og gribe som normalt, men du behøver ikke at fryse.

Fingre i stofmateriale er de mest almindelige, men det er fordi du kun vil have en varm følelse, og du vil normalt have dem så tynde som muligt. Fordi du normalt ikke går i arbejde eller skole, tager du ikke så mange fugtige ting, der får dig til at føle dig kold.

Skulle du have vanter i enhver form for arbejde, hvor du får fat i mange ting udendørs, så anbefaler vi at du har nogle vanter med belægning. Enten med plastmateriale eller læder, der holder fugt ud mere.

Touch screeen mangler.

Hvis du ofte bruger din telefon, når du er ude, skal du helt sikkert have et par berøringsskærmhugger i stedet for nogle få vanlige vanter, så kan du bruge din smartphone. Disse vanter har et specielt materiale, der får telefonen til at føle, at du rører ved det, hvilket det ikke gør med almindelige vanter. I så fald skal du ikke tage af og på handskerne hver gang du gør noget med din telefon.

Produkter

Butik

Information