Batman tøj

Her finder du alle vores batman tøj og alt fra kjoler, caps, krus, hoodies til almindelige T-shirts.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Batman tøj online.

Officielle varer fra serien Helt Batman.

Batman blev oprettet i 1939 af tegneserien Bob Kane og forfatter Bill Finger.

Batman er faktisk en almindelig person uden overnaturlige supermagter, som sætter ham adskilt fra de fleste andre superhelte i DC. Batman hedder faktisk Bruce Wayne, og Bruce er et geni og milliardær, der besluttede at bekæmpe kriminalitet i den fiktive by Gotham City. Dette efter Bruce fik begge sine forældre myrdet.

Bruce vovede ud i verden og trænede hårdt i både mental og fysisk træning med et enkelt mål i tankerne. At hævne deres forældre og bekæmpe kriminalitet i deres hjemby.

Bruce vendte da tilbage til sin hjemby Gotham City, hvor han maskerede som en menneskelig version af en flagermus og hedder Batman. Bruces formue sætter ham i gang med at udvikle og få adgang til avancerede enheder og våben, han bruger i sin kamp mod kriminalitet.

Batman er utvivlsomt en af ​​verdens største og mest kendte superhelte.

Batmans logo er så kendt og repræsenterer en sort flagermus med en gul baggrund. Logoet har dog ændret sig mellem de forskellige år, der er gået siden starten i 1939.

Batman er blevet spillet af mange fantastiske skuespillere som Ben Affleck, Christian Bale, George Clooney, Adam West og Michael Keaton for blot at nævne nogle få af de store skuespillere, der har taget karakteren.

Vores udvalg af Batman tøj.

Batmans logo er kendt med sin form af en flagermus, der sprer sine vinger. Logoet har ændret sig i farve og form gennem årene, men har stadig det samme udseende med flagermus. Vi har en meget bred vifte af tøj med både Batmans forskellige versioner af logoer, men også med de forskellige bogstaver.

Her finder du alt fra T-shirts, hoodies, toppe, kjoler, caps, hatte, tasker og meget mere fra DC Comics 'store samling af Batman tøj.

Batman sweater.

Her finder du flere forskellige sweatshirts med Batman logo. Trøjer med Batmans logo er normalt meget klassiske med deres sorte baggrund og den gule ring rundt om den sorte flagermus. Batman trøjer er et tidløst beklædningsgenstand, da Batman har været en populær karakter siden starten i 1939.

Film med Batman vil sandsynligvis aldrig stoppe med at blive produceret.

Batman top.

Selvfølgelig bør vi også have nogle flotte Batman tøj til kvinder. Her er stilfulde toppe med frække detaljer og flotte Batman logoer på. Vi har også merchandise med andre figurer i Batman serien, herunder superkronen Harley Quinn og Joker.

Batman cap.

Vi har flere caps med Batmans logo. Hætterne er tilgængelige i størrelser for voksne og børn. Hætterne har ofte broderede logoer. Kasketterne fra Batmans samling af varer er nok det mest populære produkt til den klassiske T-shirt.

Caps fra Batman serien.

Et sortiment af Batmans varer er ikke komplet uden caps med Batmans logo. Hattene har broderede logoer fra Gotthams forsvarere.

Produkter

Butik

Information