Spider-Man

Her finder du alle vores produkter med Marvels klassiske superedderkop - Spider-Man.

Vis filtre

Per side:

Spider-Man på skjorter og T-shirts

Her har vi samlet alt vores licenstøj med Marvels superhelt Spider-Man. Her er både T-shirts, skjorter og hættetrøjer med Spider-Man, både til voksne og til børn. Vi har også masser af andre typer merchandise, hvor Spider-Man ofte optræder som en del af superhelteholdet The Avengers. Her finder du alt fra sengetøj til kaffekopper.

Spider-Man er et af Marvels langt med klassiske og kendte superhelte. Det er derfor oplagt, at vi skal have Spider-Man i vores sortiment af både voksen- og børnetøj.

Hvem er Spider-Man?

Spider-Man er en forældreløs teenager ved navn Peter Benjamin Parker, som bor sammen med sin onkel Ben og tante May. Ved et videnskabsshow blev Peter bidt af en radioaktiv edderkop, hvilket resulterede i, at han blev udsat for en mutation. Mutationen gav ham en edderkoppes smidighed og proportional styrke sammen med øgede atletiske evner samt evnen til at fæstne sig til vægge og lofter. Peter, som er en meget intelligent teenager, udvikler sit eget våben, der giver ham mulighed for at affyre et selvklæbende net som spindelvæv.

Peter Parker bruger først sit nye talent til at blive en ny tv-stjerne og tjene penge. Men da han ignorerer en flygtende tyv, der kort efter røver og myrder sin onkel Ben, begynder hans rejse mod ordensmagten.

Spider-Man er som mange andre af Marvels superhelte skabt af den fantastiske Stan Lee sammen med kunstneren Steve Ditko. Stan Lee fik ideen til Spider-Man efter den store succes med The Fantastic Four. Der var dengang stor teenageefterspørgsel efter tegneserier og Stan Lee fik derfor udvalgt en karakter, som teenagerne kunne identificere sig med. Sådan blev Spider-Man født.

Produkter

Butik

Information