Sko

Her finder du alle vores damesko.

Vis filtre

Per side:

Pige og kvinders sko online.

Vi har samlet vores modeller af kvinders og pigers sko ovenfor. Vi håber, du kan lide det sortiment, vi har. Som du kan se, har vi alt fra støvler til stilfulde trykte sneakers med kranietryk eller roser på.

Men også en temmelig god en med almindelige stilfulde sko og sandaler. Vi har samlet alt, hvad vi har at tilbyde til dine fødder her, og vi kan anbefale lidt ekstra om de trykte sko og Urban's tynde og ekstremt lette løbesko. Dejligt at have på, da de ikke vejer noget, men også holder foden på plads.

Dame sneakers og stilfulde sko til byen.

Meget af din stil er i skoene. At svæve rundt i byen i et par rigtig seje sneakers gør meget af den stil, du allerede har taget på med dit tøj, men glem ikke dine sko. Vi har mange stilfulde og overkommelige sneakers i damemodeller, som vi synes kan passe dig. Vi har begge meget pæne sneakers, der er i diskrete farver, men også dem, der skiller sig lidt ekstra ud. Så hvis du vil have stilfulde sneakers, der passer til mange forskellige beklædningsgenstande, så er det måske de enkeltfarvede, der passer dig rigtigt, men hvis du kan lide at blive set, så tjek vores sneakers med det mere dristige udseende.

Vintersko, vandrestøvler og varme sko.

Når du er ude i skoven og på jorden eller hvorfor ikke om vinteren, kan det være en god ide at bruge et par rigtig behagelige og vandrestøvler eller som har den ekstra funktionalitet, som du stræber efter med et par rigtig gode støvler. Vi har lidt anderledes her, afhængigt af hvad du lige vil have dine støvler til. Skal de være rigtig behagelige, når du går langt, eller skal de bare være pæne og måske ikke have brug for alle de funktioner, der findes i et par ægte vandrestøvler?

Valget er dit, men vi håber, du finder dine nye stilfulde vintersko eller støvler hos os.

Sandaler i damestørrelser.

Når sommeren kommer, vil du normalt kaste dine varmere sko af og gå over mere til flip-flops eller sandaler for at begge skal føle sig godt tilpas, og på samme tid føles det lidt pænere med bare fødder. Ovenfor har vi også samlet en masse stilfulde sandaler sammen med vores sko, der er perfekte til strandhældningen eller til daglig brug.

Produkter

Butik

Information