Airsoft kläder

Her finder du alt vores tøj, som vi synes passer i udøvelsen af de forskellige spil i sporten Airsoft. Her finder du alt fra bukser, overalls, jakker, skjorter, t-shirts, trøjer og mere.

 

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Realistiske militær tøj gør spillet.

Hvis du allerede er bekendt med sporten i airsoft, ved du sandsynligvis, at en spiller lægger en masse vægt på sit udstyr. Det handler ikke kun om beskyttelsesudstyr til at beskytte følsomme dele af kroppen, men også om, hvordan du er klædt.

AirSoft forsøger at genskabe realistiske miljøer i militær- eller politisituationer, og spillertøj er derfor vigtigt. Både i udseende og funktionalitet.

Derfor har vi samlet det tøj, vi tilbyder, og som vi mener kan hjælpe dig med at få et pænt udstyr, når det kommer til dit tøj.

Airoft tøj til alle sæsoner.

Ligesom militær- og politiindsats sker året rundt, kan airsoft-sporten udøves året rundt. Dette bygger mulighederne for nye ændrede miljøer, men det kræver også, at tøjet tilpasses både i udseende og funktionalitet.

Vi tilbyder derfor en lang række tøj med alt fra camouflagelinned til tykkere vinterjakker.

Hvad du dog skal huske på, når du vælger tøj til at øve på airsoft, er at tykkere tøj kan øge risikoen for misforståelser ved hit. Du føler dig simpelthen ikke et hit, når en jakke har tyk foring.

Sørg derfor for, at du kan bygge videre på lager, hvis det virkelig er nødvendigt. Sørg også for at vælge en camouflage, der er skræddersyet til sæsonen, hvor tøjet er beregnet til at blive brugt. Skov med sine skarpe grønne farver er for eksempel ikke det mest velegnede til at camouflere dig i sne.

Produkter

Butik

Information