Støvler

Her har vi samlet alle vores støvler, der kan være egnet til praksis på airsoft. Robuste militærstøvler klarer sig godt både som udendørs støvler, vandrestøvler eller på den pågældende airsoft.

Vis filtre

Per side:

Køb støvler til airsoft online

Når du leder efter støvler til den pågældende luft, er du ofte på udkig efter rigtige militærstøvler eller troværdige kopier til de militære støvler, der er fremstillet. Militærstøvler, som mange andre typer militært udstyr, er blevet mere almindelige i civile.

Meget skyldes det faktum, at efter krigen og standby-tiden blev meget militært overskud udsolgt, og disse funktionelle og holdbare produkter er derefter begyndt at blive brugt i hverdagssituationer af civile. Dette har igen betydet, at virksomheder, der fremstiller tøj til civilen, har hentet inspiration fra det militære udstyr, og dermed er der kommet nye tendenser.

Vi kan tydeligst se det på bomberjakken, der i dag er fremstillet af et enormt antal modemærker. Men støvlerne er også et sådant eksempel. Hvis du har arbejdet i militæret, ved du vigtigheden af ​​at holde fødderne varme og tørre, hvilket også betyder, at støvlerne er noget, som mange militære kræfter har kostet sig selv at udvikle. Et par militærstøvler skal holde varmen, være frastødende, men også give et godt greb på sålen. I modsætning til moderne sko, der smides væk, når de bæres, har den militære bagage ofte skruer, hvor du let kan skrue den slidte sål ud for at erstatte den med nye.

Når du bestiller online, skal du også huske, at størrelsen kan give ekstra plads, hvis du vil have en større sok i skoen, eller hvis du vil have en tykkere indersål.

Holdbare støvler med godt greb

Der er mange eksempler på lejligheder, hvor du muligvis har brug for et par robuste holdbare støvler, der også har et godt greb i deres sål. I militæret er blot et eksempel, men da airsoft-sporten i høj grad er baseret på at genskabe et realistisk militært scenarie, er den samme type funktion vigtig.

Her har du brug for en let, men beskyttende bagagerum, der kan modstå væske. Derudover kan det være godt at se på en undersål, der giver et godt greb.

Produkter

Butik

Information