Plus size hoodies

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Plus størrelse hættetrøjer

En hoodie har altid ret, både en kølig sommeraften efter en dag på stranden og under vinterjakken, når det er forfærdeligt koldt. Men hvis du er en plusstørrelse, er det ikke altid nemt at finde stilfulde hoodies. Vi har forsøgt at reparere dette her på Dunken og her finder du en række forskellige skjorter i plusstørrelser i hårde og stilfulde modeller. De plusstørrelser, der findes i sortimentet, findes i flere forskellige varianter, farver og med anderledes pasform. Du kan vælge mellem hoodies både med og uden print, og vi har også hovedbeklædning med lynlås i plus størrelse. Vores webshop er fyldt med kølige tøj til alle stilarter og alle tegnebøger. Så du vil have hoodies med attitude, tag et kig i vores sortiment!

Plus størrelse hættetrøjer op til størrelse 5XL

Når det kommer til vores større størrelser her hos Dunken, taler vi ikke om størrelser som XL og XXL. Her finder du hoodies der går helt op til størrelse 5XL. Der er alt fra klassiske stilfulde snit til hættetrøjer og længere varianter til moderne stramme modeller. Her er hoodies der passer til jeans eller shorts på en sommerudflugt, men også hoodies i store størrelser, som du kan bruge som en jakke til at arbejde med en stilfuld skjorte under.

Men ikke alle vores hættetrøjer er tilgængelige i store størrelser op til størrelse 5XL, men du kan nemt se det, når du ruller gennem produkterne. Derudover er der nogle hooded sweaters, der kun er tilgængelige i de største størrelser, dvs. fra 3XL og opefter. Når du stadig skal tjekke XL-plus, så kig på vores andet udvalg af plusstørrelser, som t-shirts, jeans og jakker, så de passer til din hættetrøje med.

Plus størrelse hoodies med print

Hvor mange gange har du checket ind i en online butik eller en fysisk butik og set en rigtig flot hoodie med print, bare for at indse, at det ikke er i din størrelse? Normalt er der standardstørrelser, men sjældent over XL. Derfor har vi valgt ikke kun at tilbyde forskellige hoodies med forskellige udskrifter, men også mange forskellige størrelser, mere end du finder i almindelige butikker. Ikke kun er komfortable skjorter med print i dejlige materialer, men mange af dem har rigtig seje design, der giver dig stil og attitude.

Motiverne er ikke kun kølige, der er også en bred vifte af, hvad motiverne repræsenterer. Her kan du finde enklere udskrifter med logoer og udskrive med citater. Men der er også imponerende og imponerende motiver fra film og tv og selvfølgelig kølige pres fra musikverdenen. Så uanset om du er lidt bredere eller længere, vil du finde modeller med print, både med og uden lynlås. Eksempler på udskrifter, som plus størrelse hoodies har er:

    Rolling Stones

    Deadpool

    The Godfather

Plus størrelse hættetrøjer hvor modellen kommer til at tale

Selvfølgelig er der hoodies uden print i store størrelser, alt for at imødekomme alle kunders ønsker og smag. Hvis du leder efter en enkeltfarvet hættetrøje i den enkle klassiske stil, findes der en række stilfulde modeller i vintage stil eller hooded sweatshirts, der både har en kort og lang ærmet, som to sweater i en. Der er også stilfulde hættetrøjer med forskellige farver og syede mønstre, hvis du føler at monokrom i sort og grå ikke er din melodi. Hvis du vil gå videre, vil du selvfølgelig finde hårde hættetrøjer i sportere modeller, perfekt hvis du skal spille basketball med naboen, tage en løb eller gå på grillfest om aftenen.

Hvis du leder efter en hættetrøje, men vil kunne bruge den lidt mere fleksibelt, er der hoodies med lynlås i store størrelser, og disse fås også i forskellige farver som sort, hvid og rød. Godt for et par chinos på arbejdspladsen. På Dunken er der altid hoodies med moderne design, design og farver, som kan være alt fra coole camouflagefarvede sweater til isolerede mønstre, der gør hoodiet unikt. Husk dog, at intervallet kan ændre sig over tid, og modellerne ændres, og intervallet suppleres med nyheder med jævne mellemrum.

Find det rigtige lys blandt plus størrelse hoodies

For at gøre det så nemt som muligt at finde blandt de lidt større størrelser og modeller, kan du sortere og filtrere i området. Ved du, at du har brug for 3XL, kan du vælge det, og kun modeller, der er i den størrelse, kommer op. Du kan også vælge at sortere efter mærker, hvilke skjorter er mest populære, af højeste og laveste pris, og af de hoodies, der blev sidst tilføjet.

Hvis du ikke rigtig kan bestemme eller ønsker at få nogle smagsråd, er der også mulighed for at starrere produkter, som du er interesseret i, og så komme tilbage og beslutte, hvilken eller hvem du vil købe. Se også hvad vores kunder har givet til karakterer på de forskellige skjorter, det kan give dig lidt hjælp på stakken.

Nem at købe plus størrelse hoodies i webshoppen

Når du handler en hættetrøje hos os hos Dunken, behøver du ikke bekymre dig om kompliceret fragt. Her er det glat og du kan regne med lave forsendelsesomkostninger. Du vil finde lagerstatus under alle de produkter, vi har, hvilket gør det nemt at se leveringstid og status. Nogle varer kan sendes direkte fra lageret, mens andre har lidt længere leveringstid.

For mere information, klik blot på den model, du er interesseret i, hvor du finder billeder, information om materialer og meget mere. Vælg størrelse, hvilken som helst farve og læg i indkøbskurven. Det kan ikke være nemmere. Her i Dunken bryr vi os om vores kunder, uanset hvad det er, og vi vil gerne have, at du nemt kan købe vores cool hoodies med attitude, så hvorfor ikke tjekke vores tilbud i dag.

Produkter

Butik

Information