kalsonger og boxershorts

Här hittar du roliga kalsonger, boxershorts och övriga underkläder i herrmodell.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Vores sjove underbukser.

Vi har altid forsøgt at finde de mest sjove prints, og her har du alle, der er på undertøj eller bokser shorts, som du kan kalde det. Vi har haft et stort udvalg af undertøj med print, som du kan se ovenfor, så det er stadig tilfældet i dag.

Alle undertøj med print har en længere model på benene og er helt sort i både elastik og stof.

Undertøj og boxer shorts med sjov print.

Her har vi alle vores underbukser og boxershorts, som du kan se. Alle vores boxer shorts er rigtig gode
god kvalitet og vidunderligt behageligt. Så med de sjove prints vi har, gør det
de er blevet meget populære og kan have en stor grin, hvis du tør at vise din
underbukser.

Gør noget sjovt af dine underbukser.

Det er måske ikke det beklædningsgenstand, du normalt viser, men hvis du ofte hænger det, kan du presse ind med hver fan, jeg har mine bukser eller til dig, der ofte kun løber rundt i opkaldene hjemme, så det virker lige så godt. Det giver ofte en god latter til dem, der klarer at se det.

Vi har også en masse boxershorts med nogle seks spex tekster på og hvorfor ikke dukke op første gang du er med en pige. Der er mange gange, det kan passe rigtig godt med nogle sjove tekster på dit kald. Så benyt denne mulighed og bestil et par rigtig sjove underbukser.

Undertøj med eget tryk.

Desværre har vi i dag ikke mulighed for at udskrive underbukser efter bestilling, så indtil da kan du udholde. Vi ved ikke rigtigt, hvilken tid der udløber, men vi arbejder det.

Find vores seje underbukser.

Vi har ikke kun sjov undertøj her, men vi har også en masse cool undertøj, som du kan se med vores Motörhead underbukser og lidt mere pænt. Så ikke alle bokser shorts er blinde med print, men tjek så du kan se alle andre stilfulde boxershorts også.

Leder du efter Boxershorts med sjove prints og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er inden for hårdrock mode, rock dekoration og lignende.
Du vil finde masser af tøj, der kun har deres helt smukke stil på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre finder du flere kølige produkter.

Produkter

Butik

Information