Støvler

Et bredt og værdsat sortiment af slidstærke støvler til forskellige anvendelser og formål. Her kan du finde alt fra klassiske militærstøvler i ægte læder til nye moderne kampstøvler med nylonstof, der både ånder, men stadig beskytter.

Vis filtre

Per side:

Bredt udvalg af militærstøvler

Når det kommer til militære institutioners udstyr til deres soldater, er støvlen noget, der altid har været et stort fokus. Støvlen er klart et af de vigtigste udstyr, da en soldat med en dårlig støvle hverken kan fungere ordentligt eller rykke frem.

Der er derfor lagt store ressourcer i at producere gode og funktionelle militærstøvler. Det har igen resulteret i en god udvikling af støvlerne også mod det civile marked og vi er derfor glade for at kunne præsentere et bredt og godt sortiment af slidstærke og funktionelle militærstøvler.

Disse støvler har mange af de forskellige funktioner, som forsvaret og militæret har set et behov for rundt om i verden. Dele udsat for hårdt slid er forstærket med læder eller slidstærkt nylon. Dele, der er i risiko for at komme i klemme, er blevet forstærket med stålhætte eller lignende. Såler er lavet af materiale, der giver et fast greb, for at mindske risikoen for at glide selv på belastede overflader.

Selvom støvlerne har funktioner udviklet til militær brug, er støvlerne perfekte til friluftsfolk og professionelle. Så vi har støvler både til dig, der gerne vil kunne færdes udenfor i naturen eller til dig, der arbejder som fx militær, politi, sikkerhedsvagt, vagtmand eller andet, hvor kvaliteten af ​​støvlerne er vigtig.

Produkter

Butik

Information