Patches

Här hittar du ett brett sortiment av PVC patches och tygmärken för kläder, ryggsäckar med mera.

Svenska patches

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Køb PVC -plastre

Her kan du gennemse en lang række patches i forskellige størrelser og få dem sendt fra vores svenske lager. Her finder du alt fra humoristiske, militære, erklæringer eller sundhedspleje. Vores patches er lavet af PVC -gummi af høj kvalitet og er normalt fastgjort med velcro.

Tag et kig på vores sortiment, og find den patch, der passer dig.

Militære patches

Stofmærker og PVC -patches er noget, der er blevet brugt meget i militæret til at vise insignier, navne, enheder og mere. Noget, der også bruges, er markering af de forskellige blodgrupper. Ved at markere din blodtype kan du gøre det lettere for sundhedsvæsenet i tilfælde af en skade. Når du markerer blodtypen på dit udstyr, er det så ekstremt vigtigt, at det er den rigtige blodtype, ellers kan det betyde ekstrem fare.

Da mange af vores tøj er lavet med inspiration fra forskellige militære beklædningsgenstande såsom feltfrakker og pilotjakker, er mange også udstyret med paneler til patches. Hvilken bedre måde at gøre dette på med holdbare gummiplaster, der også er inspireret af de militære mærker.

Sådan vedhæftes en patch

De forskellige mærker kan fastgøres på forskellige måder. PVC -plastre har i de fleste tilfælde ryggen dækket af velcro med krogenes side af velcroen. Disse er derefter fastgjort til ethvert panel med sløjfer. For mange patches er der et løst panel med sløjfer, som du kan sy på ethvert sted og derfra vælge, hvor du vil have din patch.

Mange militærbeklædninger har allerede syet paneler på, for eksempel bryster og ærmer. Disse paneler er til fastgørelse af PVC -plastre og stofmærker.

Mange stofmærker kræver, at mærkerne sys til overfladen, hvor de skal fastgøres. Disse stofmærker er normalt runde eller firkantede for let maskinsyning.

Der er også stofmærker, der er forsynet med en bagside, der klæber, hvis den stryges. Husk derefter først at stryge overfladen, så stoffet er helt fladt. Forvar gerne overfladen, inden du lægger stofmærker. For ikke at risikere at beskadige stofmærker ved strygning, anbefaler vi, at du lægger et stykke stof, som du ikke er bange for mellem strygejernet og stofmærket. Tryk derefter på strygejernet i cirka 30-40 sekunder. Efter dette anbefaler vi, at du vender beklædningsgenstanden ud og derefter også gentager processen fra denne retning. Disse instruktioner er medmindre andet er angivet af producenten af ​​stofmærket.

Prøv aldrig at stryge på en PVC -patch.

Svenske patches

Som svensk leverandør af patches og stofmærker er det indlysende, at vi har svenske patches med svenske nationale symboler, flag og mere. Med en bred vifte af tøj i den svenske M90 ​​-camouflage vil du naturligvis også gerne have svenske PVC -lapper med Sveriges smukke blå / gule farver.

Her finder du alt fra simple svenske flag, det svenske flag med Sveriges konturer til Tre Kronor.

Sæt din patch på jakken, rygsækken, hættetrøjen, T-shirten eller lignende og vis, at du er en med Sverige.

Patches og stofmærker

Det, vi regner som patches i vores sortiment, er de mærker, vi har, der er lavet af PVC -gummi. Patches er imidlertid et bredt koncept for alle former for mærkning og mere, men for at opdele det i produktgrupper er "patches" de mærker hos os, der er lavet af PVC.

Når det i stedet er broderet på stofpanel, går de i stedet ind under begrebet stofmærker. Dette uanset hvordan de er beregnet til at blive fastgjort til den valgte overflade.

Vores mål er at have et af Sveriges største sortiment af både PVC -plastre og stofmærker.

Produkter

Butik

Information