Popeye

Her har vi alle vores tøj fra den amerikanske tegneseriefigur Popeye, som han kaldes på engelsk. Næsten alle tøj med Popeye har humoristiske udskrifter og normalt et link til tegnet af tegneseriefiguren.

I sortimentet af sjove tøj fra Popeye finder du T-shirts, hoodied, sweatshirt og meget mere.

Vis filtre

Per side:

Sjov print med Karl-Alfred.

Tøjet fra tegneseriefigur Karl-Alfred (Popeye på engelsk) er fyldt med humor og ofte humor relateret til tegnet af tegneseriefigur. Det er ingen hemmelighed, at Karl-Alfreds biceps vokser og bliver ti gange så store, når han spiser spinat.

Her finder du sjove udskrifter som "Jeg vil bøje, men jeg kan godt lide denne skjorte" og "Alt dette og hjerner også!" sammen med en Popeye, der strækker deres muskler.

Hvem er Popeye (Karl-Alfred)?

Popeye er Karl-Alfreds engelske navn, og han er et amerikansk tegneseriefigur skabt af E.C. Segar. Karl-Alfred blev udgivet i den daglige presse, hvor serien startede i 1919, men Karl-Alfred blev ikke vist i serien før 1929.

Hvad mange mennesker ikke ved, er at Karl-Alfred faktisk var et datterselskab af serien. Serien var oprindeligt om Olivia og hendes kæreste Harold Hamgravy, bror Castor og hendes forældre Cole og Nana. Karl-Alfred (Popeye) syntes som et skib, der blev ansat af Olivias broder Castor.

Efter at have deltaget i en række lejligheder forsvandt Karl-Alfred igen, men blev tvunget tilbage af læserne, da han kom til at blive så populær. Da serierne løb, forsvandt kæresten Harold Hamgravy og Olivia og Karl-Alfred.

Produkter

Butik

Information