Sko og støvler mænd

Her finder du herresko i traditionelt design, sko med rockprints, joggingsko og rigtig solide støvler i forskellige designs.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Herresko.

Vi har her samlet alle vores herresko, som du kan se, så der er alt fra støvler til almindelige sneakers. Samt lined og unlined. Men frem for alt har alle et rigtig dejligt udseende.

Skoene er nu blevet mere og mere et mode tilbehør, og det siger sig selv at passe skoene med den anden stil du har på dig. Men stadig har du normalt et par sorte sneakers til næsten alt, da det er en meget levedygtig model over de fleste stilarter.

Noget der også er vigtigt er at have det rigtige par sko til det rigtige vejr for at undgå frysning, og vi har også foret og varme støvler med et rigtig stilfuldt udseende. Vi forsøger altid at medbringe stilfulde sko, der har en funktion at fylde, så du kan være behagelig og varm, uanset hvilken stil du vil have.

Læder støvler mænd.

Med os finder du en hel masse funktionelle støvler, og mange af disse støvler er lavet af ægte læder. Mange af vores støvler er skabt med funktioner til et bestemt formål, for eksempel kan du finde bjergstøvlen, der har en gummisål med rigtig godt greb for at kunne bruge hvor overfladerne er glatte eller hvor du absolut ikke må tabe sig.

Andre læder støvler er stærkt foret til at fungere i det absolut koldeste klima, hvor luften fra den fuzzy bløde foring isolerer mellem læderstøvlen og foden.

Vi har også læder støvler, der er forstærket med stålhætte, som beskytter tæerne i løbet af efteråret og knipler risici.

I læder støvlerne får du en rigtig stor støvle, der beskytter godt mod vand, vind og kulde. Du må jævnligt smøre læderstøvlerne regelmæssigt, så støvlerne har lang levetid og maksimal funktionalitet.

Mænds sko i store størrelser.

Vi tilstræber at kunne tilbyde vores produkter til alle. Vi forsøger derfor at få sko og støvler i alle størrelser, og med dette ligger vi også hos vores leverandører for at tørre at teste lidt større størrelser i de sko / støvler, de fremstiller.

Vi er derfor glade for at tilbyde sko og støvler i de lidt større størrelser 45, 46 og 47.

Høje støvler i mænds størrelser.

I vores udvalg af støvler til mænd finder du solide læder støvler, der går op med en høj hals. Disse støvler fås i 10, 14 og 20 løkker.

Produkter

Butik

Information