Alkohol citat

Velkommen til vores samling af T-shirts med alkoholrelaterede citater! Uanset om du kan lide øl, vin, spiritus eller alt det ovenstående, så har vi noget for dig. Vores skjorter er designet til at være sjove, frække og perfekte til enhver lejlighed. Fra aftener med venner til dovne eftermiddage derhjemme, disse t-shirts vil helt sikkert gøre et statement.

Vis filtre

Per side:

Hvorfor nøjes med en kedelig T-shirt, når du kan få en med et alkoholtilbud?

Velkommen til vores unikke kollektion af T-shirts med alkoholcitater! Har du nogensinde tænkt: "Jeg ville ønske, at min T-shirt kunne udtrykke min kærlighed til øl lige så meget som min lever gør"? Så er du kommet til det rigtige sted! Her finder du T-shirts, der taler direkte til din sjæl (og din lever).

Jeg hader, når du kun skal have én øl, så åbner du ved et uheld 8 mere

Genkender du dig selv? Denne T-shirt er lavet til dig! Med denne tekst trykt hen over dit bryst, vil du med garanti tiltrække ligesindede ølelskere. Og hvem ved, du kan ved et uheld åbne 8 øl mere sammen!

Selvfølgelig betyder størrelsen noget, ingen vil have en lille øl

Størrelse BETYDER noget, i hvert fald når det kommer til øl. Hvis du er typen, der altid opgraderer til en stor øl, så er denne T-shirt et must-have i din garderobe. Vis verden, at du ikke vil nøjes med mindre!

Hvorfor vælge en af ​​vores T-shirts?

Udover at være hysterisk sjove, er vores T-shirts også utrolig behagelige og slidstærke. De er lavet af bomuld af høj kvalitet, og trykket falmer ikke, selv efter du har spildt øl på det flere gange (fordi du vil, vi kender dig).

Bestil nu og vær festens sjæl!

Hvad venter du på? Afgiv din ordre nu og forbered dig på at være festens midtpunkt. Og husk, livet er for kort til at bære kedelige T-shirts og drikke dårlige øl!

Produkter

Butik

Information