Lange hætter

Her finder du alle vores lange kasketter. Det vil sige hætter i den længere model, der har noget hængende.

Vis filtre

Per side:

Lange hætter.

Der er mange forskellige modeller af forskellige kasketter. Hvor du kan have strikkede, tynde bomuldshætter eller hvorfor ikke hætter, der kan kombineres og bruges som en halsbånd efter behov. Men hvad vi har nævnt her i denne kategori er hætter, der er lidt længere uanset hvad deres funktion eller stof er.

Praktisk med lange hætter.

Det, der kan være meget praktisk med en længere hætte, er, at du til enhver tid bare kan folde den op for at få et helt andet design på din hætte. I modsætning til en kort hætte, der normalt kun passer i den form, som den købes til. Hvor nemt hver enkelt hætte er, og hvordan du kan tilpasse det, er det lettere at se på hver enkelt hættes produktside.

Hatten er primært et praktisk tøj, men er også for nylig blevet mere og mere et modetøj, da hatten bruges både når den er varm og når den er kold. Tidligere blev hætten kun brugt til at holde kølen væk, mens du i dag ønsker, at den skal være mere end en funktion, og det er noget, du gerne vil være pænt og måske bruges til at passe til en bestemt stil.

Vi håber, at du finder din yndlingshat her hos os. Og gå ikke glip af alle vores andre store kasketter, som du kan finde her.

Produkter

Butik

Information