Øreringe

Her kan du finde alle vores kølige ørering i rock'n'roll stil med kranier, ankre og meget mere.

Per side:

Øreringe med en stilfuld og stenet indstilling.

Vi har mange stilfulde øreringe i rocket og dejlig stil med nitter eller hvorfor ikke have et par øreringe med stilfulde flagermus vinger, men også stilfulde engelske vinger som øreringe er noget, vi har.

Kombiner en rocket outfit med et par stilfulde øreringe i form af ankre. Valgmulighederne er mange, og mulighederne er uendelige. Vi har alle vores stil, men kombinerer det med små stilfulde tilbehør gør den lille prik normalt i den.

Hvordan vil du have din ørering?

Vi har klassiske øreringe her, men også stilfulde, at du bruger både som ørering og så med en kæde til nogle, som du klemmer på øret. I dette tilfælde får du en ørering, der er lidt større og mere end den sædvanlige ørering, men sidder mere på plads og har sin unikke stil og får et godt udseende.

Cool øreringe.

Vi har masser af stilfulde og kølige øreringe, som du ser her over. På denne side har vi opført mange forskellige varianter med øreringe, og det er alt fra almindelige klassiske hængebandørringer til varianter, hvor du har en kæde mellem øreringe, som du lægger oven på øret eller på siden.

Du ser nærmere på hvert produkt, hvad der er unikt for den pågældende ørering. Vi har øreringe både i rustfrit stål og i sølv.

Kraniet øreringe.

Vi har mange stilfulde kranietøreringe som lille kraniet med en skelethånd, der har en håndhånd i skeletet, som du kan klemme over øret. Men også fine små kranier og andre fine ting, vi har her hos os.

Produkter

Butik

Information